søndag den 17. marts 2013

Klar til kamp

Så blev jeg helt færdig og klar til kamp. Ny targa med 10 stangholdere, radar monteret samt ny LED top lanterne. Nu mangler kun vejret at arte sig.

3 kommentarer:

 1. Hej Claus.

  Det ser super godt ud - tænkte på hvorvidt de stangholdere du har monteret på targa, er svejset fast eller til skruemontage. Hvis det er det sidste: Hvilken type er der tale om? (De ser fine ud).
  MvH
  Thomas
  Team Vertigo

  SvarSlet
 2. Hej Thomas

  1000 tak :-) De er svejst på da jeg synes det er pænest, og så er de 100% fikseret, men de kunne godt ha været skruet fast med de sædvanlige samlinger, så det er vel en smagssag. Hvordan går med dit bådprojekt - skrider det fremad ?

  mvh Claus

  SvarSlet
 3. Synes nok det så ud til at være svejset - men skulle lige være sikker. Jeg planlægger at anvende stangholdere med beslag så jeg kan kan justere på dem. Men påsvejste ser nu pænest ud.
  Mit projekt står helt stille. Frem til juni skal jeg bruge 100% af min tid til at skrive en større opgave. Så jeg "tør" ikke have båden stående, da er så er for mange fristende muligheder for overspringshandlinger (hvem sagde rygrad som en ål). Så til juni skal den have gas. Så jeg dæmper abstinenserne med småindkøb og planlægning. Håber næsten vinteren fortsætter da ventetiden bliver ulideligt når foråret gør sit indtog ;-)

  SvarSlet